Vaření Opinel (60)
Informace pro kategorii Vaření Opinel
Hrnce a pánve daly naší firmě jméno a dodnes zůstávají páteří sortimentu Potten & Pannen – Staněk. Vaření a smažení je v kuchyni královskou disciplínou. Užijte si ji s nádobím špičkových světových producentů. Okuste kvalitu a možnosti nejmodernějších technologií. Naše nádobí se chce stát ozdobou vašeho sporáku a partnerem, který vás nikdy nezklame.
Smažíme
Je libo nerezovou pánev nebo hliníkovou? Nebo byste si rádi dopřáli profesionální měděné pánve Mauviel? Možností je skutečně mnoho. Co třeba pánve s povrchem vytvrzeným plazmovým paprskem, které nezničíte? Máme je pro vás od německé firmy Woll. Nenechte si ale ujít ani pánve s nepřilnavým povrchem Ballarini. Klasiku pak představují nerezové pánve se sendvičovým dnem od Zwilling J.A. Henckels - to jestli si vyberete variantu s nepřilnavým povrchem, nebo čistě nerezovou je jen na vás. Milovník steaků jistě sáhne po nerezové. masu neholdujete, raději si na pánvi připravíte nějakou zeleninku? Pak jsou pro vás jasnou volbou nepřilnavé pánve GreenPan.
Hrnce, hrníčky a rendlíky
Nádobí jednotlivě i v sadách, nerezové, hliníkové, litinové, ale i keramické. Pro každou příležitost, pro každý typ vaření. Nerez ovládla kuchyně na celém světě a také u nás tvoří velkou část nabídky. Přední producenti jako Zwilling J.A. Henckles, Mauviel 1830 nebo Rösle soupeří o vaši přízeň. Můžete mít i hliníkové hrnce s nepřilnavým povrchem pro snadné a rychlé vaření. Anebo byste raději využili dokonalé termoakumulační vlastnosti litiny? Sáhněte po sortimentu Staub. A to ještě není všechno – rádi byste okusili kouzlo sladké Francie? Burgundská keramika Emile Henry z řady Flame může docela klidně do trouby, mrazáku i na sporák!
A co voda?
Konvice na vaření vody všech tvarů a nejrůznějších designů. U nás si na své přijde příznivce francouzské klasiky Mauviel 1830, ale i retro designu prezentovaného rychlovarnými konvicemi americké firmy KitchenAid. Chcete doplnit své hrnce a pánve varnou konvicí podobného designu? Nabízí se vám Zwilling J.A. Henckles. Podívejte se a vybírejte.
Recepty a rady
25. září 2024
Kuchyň dělá člověka: Miloš Staněk
25. září 2024
Alpský řízek podle Miloše Staňka
26. srpna 2024
Carpaccio z hřebenatek podle Marka Pavaly
CO BY SE VÁM MOHLO HODIT
02. ledna 2022
Všechno, co potřebujete vědět o vaření v jednom hrnci
05. ledna 2022
Jak vybrat pánev?
27. dubna 2022