Peugeot
Mlýnek na skořici Lanka
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 8 × 24,8 × 8 cm |
Hmotnost | 0,617 kg |
Elektrické | ne |
Materiál | nerezová ocel |
Popis
Elegantní nerezový mlýnek na skořici, první svého druhu, z dílny francouzského inovátora Peugeot. Speciálně vytvořený pro mletí celých svitků skořicové kůry.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Mlýnek na celou skořici Peugeot Lanka
Nerezový mlýnek, vysoký 22 cm, má své poetické jméno Lanka, odkazující na ostrov Sri Lanka, ostrov s nejlepší skořicí na světě. Firma Peugeot jej letos uvedla na trh jako novinku svého druhu, první mlýnek, který je schopen zpracovat celé svitky skořice.
Jak to celé funguje – Shake and mill
Lanka obsahuje kuličku, kterou se svitek kůry v mlýnku rozdrtí, když pohybujeme – třeseme celým mlýnkem. Kulička svitek nadrtí na menší části, které pak ostrý Peugeot mlecí mechanismus z nerez oceli najemno pomele. Mlýnek Lanka je vhodný pro celé svitky skořicové kůry až do délky 6 cm.
Vůni čerstvě namleté skořice se nic nevyrovná, ochuťte si kávu, oblíbený moučník nebo dětem krupicovou kaši. Rozdíl v opojné vůni i čerstvé, pravé chuti skořice poznáte okamžitě.
Mlýnky Peugeot = precizní ruční práce, francouzská tradice, doživotní záruka
Mlýnky Peugeot nejsou jen obyčejným zbožím. Od roku 1810 jsou symbolem tradiční francouzské vášně pro gastronomii a umění užívat života. Mlýnky mají elegantní design a ergonomické zpracování, které zajistí, že vám mlýnek výborně padne do ruky.
Těla mlýnků i mlecí mechanismy jsou vyráběny výhradně ve vlastních provozech Peugeot ve Francii a výsledný výrobek je kompletován ručně. Každý z nich v sobě tedy nese nedocenitelný dotyk lidské ruky, který mlýnky Peugeot odlišuje od levných čínských výrobků, vznikajících na automatických linkách, doslova bez zásahu lidského faktoru. Kontroloři Peugeot po zkompletování ještě ověřují funkčnost jednotlivých částí mlýnku a následně jeho bezchybné fungování. Díky tomu firma Peugeot poskytuje celoživotní záruku na mlecí mechanismus.
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
06. listopadu 2024
Italské těstoviny jako královny každé kuchyně
20. října 2024
Řecký salát podle Adriany Žiačkové
25. září 2024
Kuchyň dělá člověka: Miloš Staněk
20. září 2024