Zwilling
Pro škrabka příčná
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnost | 0,08 kg |
Materiál | nerezová ocel |
Myčka nádobí | ano |
Popis
Škrabka s příčnou výkyvnou čepelí Zwilling® Pro vám pomůže snadno a rychle oloupat ovoce a zeleninu. Oceníte ji především při loupální mrkví, okurek či cuket. Elegantní provedení kombinující matnou a leštěnou nerezovou ocel 18/10 je příjemné do ruky a navíc ozdobí vaši kuchyni.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Zwilling Pro škrabka příčná
Škrabka s příčnou čepelí Zwilling Pro je praktickým pomocníkem do kuchyně, ideální pro loupání ovoce a zeleniny podlouhlého tvaru jako například mrkev, okurky, cukety či větší brambory. S pomoci výkyvného dvojitého ostří můžete loupat v obou směrech, tedy velmi snadno a rychle. Nadčasový, minimalistický design od Mattea Thuna a Antonia Rodrigueze splňuje ty nejvyšší nároky na skloubení dokonalé funkčnosti a elegantního designu.
Robustní celonerezové provedení škrabky je přitažlivé na pohled, ale také funkční a pohodlné na použití. Saténově matná rukojeť byla navržena v souladu s ergonomií. Ostré břity od solingenského velmistra ve výrobě nožů Zwilling J. A. Hanckels si pak hravě poradí s loupáním, přičemž jsou designovány tak, aby se v nich zbytečně nezadrhávaly slupky. Trn na okraji škrabky pak usnadní vyloupávání černých oček brambor. Použitá nerezová ocel 18/10 je hygienická, nepřebírá chutě ani pachy. Škrabku můžete mýt v myčce nádobí. Poutko na konci její rukojeti umožňuje zavěšení škrabky nad pracovní plochu.
Škrabka na zeleninu Zwilling Pro:
- Určená k loupání ovoce a zeleniny podlouhlého tvaru
- Trn na kraji čepele pro vykrajování kazů z brambor
- Vyrobena z matné a leštěné nerezové oceli 18/10
- Kvalitní materiál a precizní zpacování = dlouhá životnost
- Saténově matný povrch rukojeti je příjemný na dotek
- Poutko pro zavěšení na konci rukojeti šetří místo
- Snadné čištění, lze mýt i v myčce nádobí
- Délka 16,7 cm, šířka 6,6 cm, výška 2,5 cm, hmotnost 80 g
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
06. listopadu 2024
Italské těstoviny jako královny každé kuchyně
20. října 2024
Řecký salát podle Adriany Žiačkové
25. září 2024
Kuchyň dělá člověka: Miloš Staněk
20. září 2024