Ken Hom
Napařovací misky Excellence, bambus
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnost | 0,402 kg |
Materiál | bambus |
Popis
Dvě ryze přírodní napařovací misky s víkem doplňují řadu Excellence od mistra asijské kuchyně Kena Homa. Použití je vhodné s pánví Ken Hom wok, ale není nutností. Bambusové napařovací košíky slouží pro zdravou přípravu pokrmů v páře, a to nejen tradičních čínských knedlíčků, ale také zeleniny, rýže, ryb nebo masa. Ve 2 napařovacích miskách připravíte najednou kompletní zdravé jídlo pro 4 osoby.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Ken Hom Excellence bambusové napařovací misky s víkem, průměr 20 cm
Tradiční sítka, vyrobená z přírodního bambusu, jsou ideální pro vaření široké škály surovin jedním z nejzdravějších možných způsobů, a to v páře. Díky svému tvaru a průměru jsou vhodné pro použití se všemi woky Ken Hom, ale stejně dobře fungují s řadou dalších pánví. Dvoupatrové provedení umožňuje vařit více ingrediencí najednou. Stohovatelný design také znamená, že můžete na jednom woku vařit různé ingredience v různých časech,
roštová základna každé napařovací misky umožňuje, aby pára pronikla a cirkulovala až na samý vrchol napařovače, což zajišťuje dokonalé vaření všech pokrmů s minimální ztrátou živin. Bambusový pařák je možné využít i pro přímé servírování ke stolu, díky poutku lze víko kdykoliv snadno sejmout.
Ken Hom wok = světová špička pro autentickou přípravu čínské a asijské kuchyně
Bambusové napařovací misky Ken Hom Excellence jsou skvělým řešením pro zdravou přípravu kompletního jídla a pro 4 osoby, bez vody i bez oleje. Jednoduše naplňte wok vroucí vodou, dokud téměř nedosáhne úrovně spodního košíčku, položte jídlo přímo do misek pařníku nebo je nejprve vyložte pečicím papírem a pak teprve vložte potraviny, přiklopte víko. Spodní misku naplňte přísadami, jejichž vaření bude trvat déle. Pravidelně kontrolujte, zda wok nevaří na sucho. Roštová základna každé vrstvy umožňuje páře pronikat a cirkulovat až na samý vrchol, což zajišťuje dokonalé vaření jídla s minimální ztrátou živin. Stohovatelná konstrukce umožňuje používat oba nebo jen jeden koš najednou podle toho, co a kolik toho chcete napařovat.
Technické specifikace:
- průměr: 20 cm
- výška: 15 cm
- váha: 0,402 kg
Doporučení pro údržbu:
Napařovací sítka není vhodné mýt v myčce nádobí. Myjte je ručně horkou vodou a jemným, neagresivním mycím prostředkem, pokud je to nutné. Nakonec důkladně osušte čistou utěrkou.
Zaujaly vás bambusové napařovací misky Ken Hom Excellence? Podívejte se ještě na wok pánve stejné řady.
Fenomén Ken Hom – téměř 40 let na asijské vlně
Zapálený propagátor čínské a asijské kuchyně i kultury, špičkový kuchař, úspěšný restauratér, autor 37 kuchařek přeložených do mnoha jazyků, televizní celebrita s vlastními pořady, nositel Ŕádu britského impéria (OBE) za služby kulinárnímu umění, milovník vína a japonské whisky, fotbalový fanda Manchestru United, pokorný a milující syn hrdý na svou matku a své kořeny...to všechno je Ken Hom, zakladatel značky pyšnící se jeho jménem.
Ken Hom – spojení švýcarské preciznosti a kvality s kouzlem asijské kuchyně
První pánev s názvem Ken Hom Hot Wok byla uvedena na trh v roce 1986, jednalo se o první wok na světě, který měl seříznuté dno tak, aby seděl nejen na otevřeném ohni, ale třeba i na elektrických plotýnkách. Prvenství měly Ken Hom Wok pánve také v tom, že se začaly prodávat i v běžných obchodech na hlavních třídách, nejen ve speciálkách. O 12 let později mělo například již 10 % domácností ve Velké Británii některý z produktů, nesoucí jméno Ken Hom. Do dnešních dnů se prodalo do 59 zemí světa více jak 8 milionů kusů výrobků, nesoucích jméno Ken Hom.
Kenova spolupráce na výrobě pánví s DKB Household, dceřinou společností švýcarského holdingu Diethelm Keller Group, nepřetržitě trvá přes 30 let, od roku uvedení první pánve na trh. Tato celosvětově působící holdingová společnost je spravovaná již čtvrtou generací zakládající rodiny a je lídrem na světovém trhu domácích potřeb.
Ken Hom wok pánve, nesoucích jeho jméno, samozřejmě používá a každý "svůj" nový výrobek také osobně velmi pečlivě testuje, než je vypuštěn na trh. Ví totiž moc dobře, jak je důležité při stir-fry vaření pracovat s kvalitním nádobím a příslušenstvím, protože i to ovlivní chuť připravovaného jídla. I proto pánve ani další doplňky nesoucí jeho jméno Ken Hom své uživatele nikdy nezklamou.
Správný kuchař nemůže vařit čínská jídla bez dobré wok pánve, říká ve svých pořadech Ken Hom, světově uznávaný odborník na autentickou čínskou a asijskou kuchyni. Ken Hom wok nepřilnavé pánve řady Excellence jsou skutečně tím nejlepším, co si můžete pořídit.
Zajímá vás příběh mistra asijské kuchyně a jeho značky Ken Hom? Kde se vzal a jak žije teď? Více se dočtete v článku na našem blogu zde.
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
06. listopadu 2024
Italské těstoviny jako královny každé kuchyně
20. října 2024
Řecký salát podle Adriany Žiačkové
25. září 2024
Kuchyň dělá člověka: Miloš Staněk
20. září 2024