Emile Henry
Dóza na olej/ocet, 0,45 l / Ø 10,4 cm, granátová
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 10,4 × 21 × 10,4 cm |
Hmotnost | 0,327 kg |
Myčka nádobí | ano |
Materiál | keramika |
Objem (L) | 0,45 l |
Popis
Keramická dóza na olej nebo ocet balonového tvaru s praktickou nerezovou nálevkou od francouzského výrobce Emile Henry o průměru 10,4 cm a objemu 0,45 l. Eye-catcher pro váš prostřený stůl v sytých barvách, které interiéru sluší.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Emile Henry dóza na olej či ocet, 0,45 l
Desigová dóza na olej či ocet francouzského výrobce Emile Henry byla vyrobena z keramiky o průměru 10,4 cm a celkovém objemu 0,45 l. Její praktická nálevka je usazena v korkové zátce a umožňuje přesné nalévání v kuchyni i u stolu. Použitý materiál, keramika, je vyroben pouze z přírodních materiálů. Chrání váš olej či ocet před slunečními paprsky, čímž prodlužuje jeho životnost, pomáhá zachovávat charektiristickou chuť a zabraňuje tvorbě bakterií.
Proč vybrat keramické nádobí Emile Henry?
Emile Henry je rodinná firma, která tradiční keramice dává nový rozměr. Ať už je to precizní ruční práce, nadčasový design nebo přírodní barvy glazury, které se hodí téměř do každé kuchyně. Keramické nádobí značky Emile Henry není jen funkční, ale také skvěle vypadá na stole.
10 let garance na výrobní vady
Výrobky jsou označené na dně logem Emile Henry a rokem, ve kterém byl daný výrobek zhotoven. Dále jsou výrobky opatřené číslem pracovníka, který výrobek zhotovil, díky tomu může tato společnost poskytnout záruku na 10 let vztahující se na výrobní vady.
High Resistance
Nádobí z kolekce High Resistance je vysoce odolné vůči nárazu nebo poškrábání. Dále je také odolné vůči teplotním šokům po vyjmutí z mrazáku můžete rovnou vložit do trouby, nádobí nepopraská. Není určena pro používání na zdrojích přímého tepla, jako jsou plynové nebo elektrické plotny.
Skvěle odolává teplotním šokům
Keramické nádobí vhodné do myčky nádobí
Keramické nádobí vhodné do mikrovlnné trouby
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
06. listopadu 2024
Italské těstoviny jako královny každé kuchyně
20. října 2024
Řecký salát podle Adriany Žiačkové
09. října 2024
Pikantní dýňové chutney
25. září 2024