Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnost | 0,21 kg |
Materiál rukojeti | dřevo |
Délka čepele | 23 cm |
Popis
Japonský nůž na chléb z kolekce Miyabi 6000MCT s čepelí s tepanou úpravou čepele o délce 23 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí, s rukojetí z exotického dřeva pakka ozdobeného mozaikou.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Zwilling Miyabi 6000MCT nůž na chléb 23 cm
Estetika a funkčnost jdou v ruku v ruce s dokonalým designem. Nože ze série Miyabi 6000MCT mají nepřekonatelný vzhled a jejich prvotřídní funkční vlastnosti zaujmou profesionály stejně jako nadšené amatérské kuchaře. Jedním z důvodů je dokonalá synergie mezi rukojetí z exotického dřeva a čepelí, které se skvěle doplňují a vytváření harmonický celek. Povrchová úprava čepele speciální kovotepeckou technikou Tsuchime podtrhuje elegantní orientální vzhled.
Extrémně ostré vroubkované ostří broušené z obou stran nože. Ideální společník při krájení čerstvého a křupavého pečiva.
Symetrická čepel je ostřena tradiční ruční technikou Honbazuke. Jedná se o třístupňové broušení, ostření a leštění po celé délce čepele a zajišťuje extrémně ostrou čepel typu "katana".

Jádro těchto nožů je tvořeno vysoce jakostní mikrokarbidovou ocelí a je opláštěno 2 vrstvami dvou druhů ocele s odlišnou tvrdostí. Speciální japonská ocel MC63 je obohacená o kobalt, molybden a vanad pro vyšší tvrdost a odolnost čepele. Vysoký obsah uhlíku ve spojení se speciální technologií kalení oceli mrazem technologii CRYODUR® dodává noži extrémní tvrdost - cca 63 stupňů Rockwella, pro nepřekontaelnou a dlouhotrvající ostrost. Kovotepecká technika nazývaná Tsuchime vytváří vizuálně ohromující a sofistikovaný vzhled strukturovanohéo povrchu.

Ergonomická rukojeť v tradičním tvaru písmene "D" vyrobená z exotického dřeva Pakka je velice příjemná při úchopu nejen díky hladké linii ale také dokonale hladkému přechodu mezi čepelí a rukojetí a dodává každému noži sofistikovaný vzhled. Dokonale nůž vyvažuje a umožňuje bezpečné a pohodlné používání bez únavy rukou. Mozaiková dekorace na střence dává noži punc výjimečnosti a stylově doplňuje orientální ladění nože. Rukojeť je na kovové patce opatřena jedinečným logem MIYABI.
- nůž na chléb, 23 cm
- Čepel kalená speciální technologií CRYODUR® při -196 ºC
- Extrémně ostré ostří se schopností držet hranu
- Ergonomická rukojeť ve tvaru písmene "D" z březového dřeva ozdobená orienální mozaikou a kovovou patkou
- Vyrobeno v Japonsku
- Jádro z karbidové oceli MC63
- Tvrdost čepele cca 63 HRC