Emile Henry
Obdélníková koláčová forma, 24 x 34 cm, granátová
Parametry a popis
Parametry
Kód výrobce | 346038 |
EAN | 3289313460382 |
Barva | granátová |
Ke stažení | Uživatelská příručka Emile Henry |
Rozměry (h × v × š) | 33,5 × 5 × 24 cm |
Hmotnost | 1,465 kg |
Nepřilnavý povrch | ne |
Objem (L) | 2,4 l |
Myčka nádobí | ano |
Materiál | keramika |
Mikrovlnná trouba | ano |
Popis
Keramická obdélníková koláčová forma od francouzského výrobce Emile Henry, rozměry 24 x 34 cm.
Produkt najdete pod
PečeníFormy na pečeníFormy na koláčeEmile HenryPečení - Nepřilnavý povrch: neFormy na pečení - Nepřilnavý povrch: neFormy na koláče - Nepřilnavý povrch: nePečení - Objem (L): 2,4 lFormy na pečení - Objem (L): 2,4 lFormy na koláče - Objem (L): 2,4 lPečení - Myčka nádobí: anoFormy na pečení - Myčka nádobí: anoFormy na koláče - Myčka nádobí: anoPečení - Materiál: keramikaFormy na pečení - Materiál: keramikaFormy na koláče - Materiál: keramikaPečení - červenáPečení - modráPečení - žlutáPečení - krémováFormy na pečení - červenáFormy na pečení - modráFormy na pečení - žlutáFormy na pečení - krémováFormy na koláče - červenáFormy na koláče - modráFormy na koláče - žlutáFormy na koláče - krémová
Dlouhý popis
Forma na koláč s netradičním obdélníkovým tvarem vhodná na přípravu všech variant koláčů - masových, zeleninových i klasických sladkých ovocných. Keramická forma je ideální pro rovnoměrné vedení tepla. Například masový koláč můžete z této formy i servírovat, keramická forma udrží koláč teplý po celou dobu konzumace a vy tak nebudete muset jídlo přihřívat. Koláčová forma má zaoblený přechod mezi dnem a stěnou tak, aby po servírování ve formě nezbylo žádné jídlo.
Rozměry:
- Délka 33,5 cm
- Šířka 24 cm
- Výška 5 cm
- Objem 2,4 l, užitný objem 1,9 l
- Hmotnost 1,465 kg







Keramické nádobí Emile Henry s duší Francie
Ne nadarmo je Francie považována za gurmánskou velmoc. Francouzi milují dobré jídlo i pití a umí si užívat vaření, pečení a krásné stolování. Způsob, jak proniknout do jejich světa, je osvojit si způsob přípravy jídla, který zahrnuje jak pečlivý výběr potravin, tak i znalost toho správného nádobí. Jedním z důležitých atributů kvality a chuti francouzských pokrmů je pomalé vaření, kdy se v hrnci připravují ingredience lehce pod bodem varu, aby neztratily nic ze své chuti, vitamínů a minerálů. Pokud připravujete své pokrmy v keramickém nádobí značky Emile Henry, tak vaříte zdravě. Během vaření se totiž neuvolňují žádné škodlivé látky, jak tomu může být u jiných materiálů.