Weber
Lis na hamburgery II
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 8,7 × 7,8 × 13 cm |
Hmotnost | 0,08 kg |
Popis
Praktická pomůcka pro přípravu hamburgerů o hmotnosti 120 g nebo 220 g, s odnímatelnou nylonovou rukojetí. Snadné čistění i údržba, vhodné pro mytí v myčce nádobí.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Jste perfekcionista? Potřebujete mít dokonalé hambáče, jeden jako druhý?
Příprava přesně takových hamburgerů nemohla být nikdy snazší. Díky této šikovné pomůcce bude každý váš burger jeden jako druhý. Stačí pouze vložit část masové směsi do nádobky a zatlačit na její víko. Tlakem vložené maso snadno dostanete do požadovaného tvaru, kdy každý váš hamburger bude vypadat stejně dokonale. Stejně tak můžete pracovat se směsí pro vegetariány. I vaše veggie burgery, malé i ty velké, budou naprosto dokonalé.
Nylonová rukojeť je snadno odnímatelná pro lepší uskladnění a celý lis můžete bez obav mýt v myčce.
Weberova 11 aneb velmi stručný příběh značky
Před vynálezem kotlového grilu se grilovalo pouze v otevřených cihlových grilech, které nebyly přenosné a při nepříznivém počasí se nedaly nijak chránit – nebyl k dispozici žádný poklop, který by ochránil žhnoucí palivo, natož připravovaný pokrm.
Zakladatel firmy Weber, otec 11 dětí George Stephen, byl také velký příznivec rodinného grilování a dobrého jídla, a rozhodně tedy nebyl s tímto stylem grilování spokojen. Přemýšlel, jak stávající způsob změnit tak, aby bylo grilování snazší a praktičtější. Revoluční nápad využít ke konstrukci zahradního grilu lodní bójku se zrodil při rodinném plachtění. Psal se rok 1952 a George Stephen vytvořil prototyp kotlového grilu tím, že přepůlil kovovou bójku, kdy spodní části přidal nohy a vytvořil z ní kotel a horní část použil jako poklop. V podobném designu je kotlový gril značky Weber veden dodnes. Firma Weber, zrozená díky nápadu s kovovou bójí, klade stále důraz na spojení vysoké kvality, užitné hodnoty a dlouholeté spolehlivosti.
Další zajímavosti o značce Weber najdete zde.
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
06. května 2024
Šťavnaté krůtí burgery na grilu s křenovým dipem
18. května 2023
Vylaďte své grilování k dokonalosti!
05. května 2023