Tradiční podávání čaje

07. března 2022
Tradiční podávání čaje
Tradice se o Vánocích nosí a vánočnímu čaji TSAREVNA sluší.

Príprava sypaného caje

Príprava sypaného caje a jeho servírování muže být symfonií. Pomuže dodržet pár zvyklostí a výsledek bude dokonalý. Hodí se vybrat téma setkání u caje. Našim tématem je vánocní cas, napr. adventní nedele. Cas se chvíli pozastavit, cas klidu a míru doplnený sladkým kouskem bábovky, který zapijeme lahodnými doušky úžasné cajové smesi.

K této príležitosti jsme vybrali caj Kusmi Tea TSAREVNA, který je ve svém základu tvoren lístky cerného caje v kombinaci s kurou pomerance, skoricí a dalšími exotickými ingrediencemi, které tak casto s vuní adventu spojujeme. Prirozeným úcinkem tohoto spojení je schopnost prohrát organismus a naplnit jej pohodou. Jako louhovací médium používáme sítko na caj, do nejž odmeríme porci caje a vkládáme prímo do konvice. Louhujeme patricný cas.

Výber porcelánu

Pro nás caj pripravil Tea Tender Jirí Bohác

Villeroy Boch, Ivoire, kávová konvice, 1,35 l, multicolor


Výber porcelánu, v kterém chceme servírovat není jen volbou oka. I krásná designová práce muže strádat na funkcnosti. Proto volíme léty proverené znacky, nyní napríklad prémiový porcelán Villeroy & Boch

Ladné zaoblení cajové konvice a její hubicky zachovává prirozenou hydrauliku tekutiny a nalévání se tak stává noblesním aktem bez jediného ukápnutí kapky caje navíc.

Videonávod


Celý postup si mužete overit i v našem videu.

Mohlo by vás také zajímat...

Mohlo by vás také zajímat...

Související a doporucené produkty