
Na základě naší "Grilovací výzvy" se dnes o svůj recept na oblíbený dip s vámi podělí Míša alias Cooking Šůša z Ostravy.

Ingredience
- 4 větší zralá rajčata
- 1/2 červené cibule (nakrájené nadrobno)
- 1 malou chilli papričku
- nasekaný koriandr
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup
1. Tři rajčata omyjte, nakrájejte na menší kusy a vhoďte je do mixéru.
2. Pomocí několika pulsů rajčata rozmixujte najemno.
3. Poslední zbylé rajče očistěte, nakrájejte na menší kousky a vmíchejte ho k rozmixované směsi. Míša nám k tomu ještě napsala: „ Mám ráda, když jsou v omáčce i větší kusy rajčat, proto zbylé rajče krájím ručně, pokud Vám to ale více vyhovuje, můžete rozmixovat vše."
4. K dipu přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, nasekanou chilli papričku a koriandr. Ochuťte solí a pepřem.
5. Před podáváním Šůša doporučuje dip vychladit v lednici.